MARYANNIN TYHY-PÄIVÄT

Järjestä onnistunut työhyvinvointipäivä purjehtien saaristossa!

Keho ja mieli virkistyy merellä. Arki ja työn rutiinit jäävät taakse. Voit rentoutua merta ja luontoa katsellen tai löytää virkeyttä ja uusia ideoita erilaisten työhyvinvointiin liittyvien ohjelmien myötä. MaryAnnilla järjestetään kesäisin paljon erilaisia työhyvinvointipäiviä. Tuo oma ohjelmasi tai valitse jokin laivan valmiista vaihtoehdoista.

MaryAnnin TYHY-päivien ohjelmat toteuttaa työhyvinvointi- ja tunnetaitokouluttaja Riina Lamminkari

Tyhy-päivän risteilyn sisältö:

° laiva käyttöönne tyhy-päivän ajaksi (noin 4-6 tuntia)

° aamu- tai iltapäiväkahvi

° lounas - vaihtoehtoja täällä

° valitsemanne ohjelma alta, jota voidaan muokata toiveenne mukaan

° tyhy-päivän hinta muodostuu laivan hinnasta, ruokailusta ja valitusta ohjelmasta osallistujamäärän mukaan


TYHY-OHJELMAT:

TUNTEITA PURJEISSA

- tunnetaidot, mindfulness, mielen tasapaino


Merellä mieli tyyntyy tai tuulettuu yhtä aikaa vaihtuvien säätilojen myötä. Köysien irrottua rannasta, voi irrottautua myös arjen vaatimuksista ja aikatauluista.Saariston rauha ja merellisen luonnon ainutlaatuinen näyttämö hiljentää mielen ihmettelemään tätä hetkeä, keskittymään omiin ajatuksiin ja keräämään voimia työelämän kiireitä vastaan.  Tässä ohjelmassa purjehduksen lomassa tehdään luonnon inspiroimia rentoutusharjoituksia, keskitytään hetkeen mindfullnessin avulla ja tutustutaan ajankohtaisiin tunnetaitoihin. Luovuus edistää mielen joustavuutta, joten mukana voi olla myös taidetta tai teatteria eri muodoissa. 
 


MERILUONNON VIRKEYTTÄ JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ VOIMA
- villiyrtit ja luonnonkasvit terveyden edistäjinä, luonto rauhoittajana ja voimaannuttajana

Merellinen luonto on ihmeellisen monipuolinen. Purjehduksen lomassa tarkkaillaan merilintuja, sääilmiöitä ja opitaan luontokuvauksen aakkosia. Purjelaivaristeilyllä mukana on luonnonkasvien hyödyntämiseen ja villiyrtteihin erikoistunut luonto-oppaamme, joka risteilyn aikana kertoo erilaisten kasvien hyötykäytöstä. Lisäksi kuullaan ja tutustutaan luonnonmukaiseen kosmetikkaan ja mahdollisuuksien mukaan myös päästään testaamaan tuotteita. Merimatkan aikana rantaudutaan saareen jossa tutustutaan kasveihin omakohtaisesti ja kerätään sallittuja kasveja myös mukaan maisteltavaksi ruokailun oheen. Itämeri on meille kaikille tärkeä, joten ohjelmassa voi olla myös osuus meriluonnon suojelusta.


 

TIIMITYÖTAITOJA JA LIIKUNTAA MERELLÄ

- meri tarjoaa loistavat puitteet vahvistaa tiimihenkeä

Merellä on ilo ja nauru herkässä. Kaupungin kiireet on jätetty laiturille ja voidaan nauttia porukan kesken omasta huumorista ja hauskoista jutuista. Tällaisessa ilmapiirissä on helppo lisätä erilaisia vuorovaikutustaitoja ja vähentää ennakkoluuloja sosiaalisista tilanteista. Merellä ja saaristossa toimiminen on tiimityötä parhaimmillaan. Tässä ohjelmassa laitetaan tiimit pohtimaan vuorovaikutustaitojen tärkeyttä, yrityksen sosiaalista kulttuuria ja siten miten näitä voidaan omalla toiminnalla edistää. Ohjelman alkuun kuullaan ensin lyhyt tietoisku hyvän tiimityön osa-alueista ja muutaman hauskan täsmäharjoituksen jälkeen porukka päästetään kokeilemaan taitoja erilaisten tehtävien pariin. 

OTA YHTEYTTÄ NIIN SUUNNITELLAAN TEILLEKIN TYHY-PÄIVÄ MERELLÄ!