POIKKEUSPÄIVÄ MERELLÄ

IRTI ARJESTA, TYLSISTÄ NEUKKAREISTA JA TEHOTTOMISTA KOKOUKSISTA!

Purjelaiva MaryAnn ja KeyEvent tarjoavat tulevana kesänä ainutlaatuisen, arjesta irrottavan konseptin kokouksiin, kick-offeihin, strategian ja muutoksen suunnitteluun, työhyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen huoltoon, henkilöstön kehittämiseen  ja muihin erityisiin tapahtumiin.

Poikkeuksellinen ympäristö synnyttää poikkeuksellisia ratkaisuja. Innostavat ja inspiroivat menetelmät uudistavat ja avaavat näkökulmia.

Purjelaiva MaryAnnin kannella porukkanne saadaan välittömästi yhteisen ongelmaratkaisun ytimeen purjehduksen parissa ja virittymään päivän ohjelmaan. Saariston ainutlaatuiset, yksilölliset kohteet antavat täydellisen rauhan ja monimuotoisen idearikkaan ympäristön jossa kokouksenne tai tapahtumanne aihe saa täyden huomion. Aiheen käsittelyyn tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja: taidelähtöisiä menetelmiä rentoutumiseen, ideoiden synnyttämiseen ja kehittelyyn, improvisaatiota vuorovaikutustaitoihin ja tilannekohtaisiin ratkaisuihin, mielikuvaharjoittelua asennemuutoksiin ja vision hahmottamiseen, liikettä motivoitumiseen ja monia muita toiminnallisia menetelmiä.

Te tuotte aiheen ja me tarjoamme siihen välineet että se alkaa kukoistaa!

POIKKEUSPAKETIN SISÄLTÖ:

Purjelaiva MaryAnn koko päiväksi 8-16

Käynti Vallisaaressa tai muussa saariston kohteessa

Ruokailupaketti: aamiainen – lounas – iltapäiväkahvit (valintanne mukaan)

Työpajaohjelma: Kolme työpajaa maalla ja merellä. Innostavat työpajaohjaajat ja kaikki tarvittavat materiaalit. Työpajoissa käytettyjä menetelmiä mm. Sarjakuva. Lyhytelokuva. Mielikuvamaalaus. Tunnemaalaus. Yhteismaalaus. Tarinallistaminen. Improvisaatio. Sanataide. Ideapaja. Monimuototaide.

HINTA-ARVIO: 195€/hlö + alv. (laskettuna 30 henkilön ryhmälle)

 

©2019 Erilainen kokouspäivä merellä | Purjelaiva Brigantiini MaryAnn