Risteilypaketteja ryhmille


Kokosimme suosittuja risteilyjä valmiiksi paketeiksi ja laitoimme mukaan myös muutaman uutuuden. Valitse näistä ryhmällenne sopiva ja ota yhteyttä myyntiin päivämäärän sopimiseksi. Jos näistä ei löydy sopivaa, teemme teille toiveiden mukaisen paketin.

Varaa paketti ryhmällesi yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai numerosta 0400 723 610.


 

MERELLINEN LUONTO

Ihanat saaret, saarten runsas luonto ja alati muuttuvat maisemat kutsuvat retkeilemään ja seikkailemaan. MaryAnn suuntaa kohti saariston sopukoita ja risteilyn aikana rantaudutaan johonkin Helsingin lähisaariston hienoista kohteista. Saaressa tutustutaan luontoon ja saaren erikoisuuksiin joko omaan tahtiin tai hauskan tiimikisan myötä.

Kesto 4-6h
Tarjoiluna buffetpöytä kauden erikoisuuksista

Hinta-arvio: 30:lle 85€/hlö    50:lle 59€/hlö


MERIMIES ON ERI MIES

Onko joukossanne aitoja merimiehiä vai maakrapuja? Tulkaa testaamaan merelliset taitonne ja oppimaan lisää MaryAnnin hauskaan merimiestaitokouluun. Purjeiden nosto, solmujen teko, navigointi, laivasanasto ja monet muut mielenkiintoiset tehtävät tulevat tutuiksi kun kaikki pääsevät osallistumaan. Kun merimiestaidot on opittu, voidaan nauttia kauniista saaristosta, merituulesta ja herkullisista tarjoiluista.  

Kesto 4-5h
Tarjoiluna  Kapteenin pöytä

Hinta-arvio: 30:lle 95€/hlö    50:lle 69€/hlö


SUOMENLINNAN KUNNIAKIERROS

Upea risteily jossa yhdistyy vanhan purjelaivan ja historiallisen merilinnoituksen jännittävät tarinat. Risteily lähtee liikkeelle Kauppatorilta ja heti alkuun tehdään kunniakierros Suomenlinnan ympäri. Suomenlinnassa rantaudutaan päälaituriin, josta opas johdattaa  yleisöltä suljettuihin tunneleihin ja korkeille linnoituksille ja mielenkiintoisiin tarinoihin Suomenlinnan pitkän historian varrelta. Takaisin laivaan noustua nostetaan purjeet ja nautitaan merellisestä buffetateriasta Kapteenin tapaan.

Kesto n.7h
Tarjoiluna
Kapteenin pöytä
Opastuskierros sisältyy hintaan
Hinta-arvio: 30:lle 99€/hlö    50:lle 75€/hlö


KARTANORISTEILY

Vuosisata sitten Helsingin saaristossa vietettiin vilkasta huvilaelämään. Saariin rakennettiin kauniita kesäasumuksia jonne kuljettiin veneillen ja lukuisia laivareittejä pitkin. Huviloilla pidettiin kesäjuhlia, kyläiltiin, pidettiin kulttuurintäytteisiä iltamia ja nautittiin kesästä.  Tänään MaryAnn nostaa purjeensa Helsingin huvila- ja kartanoreiteille. Matkalla pysähdytään Stansvikin kartanon laituriin ja tutustutaan kauniiseen kartanopuistoon ja merelliseen luontoon. Rannalla voidaan myös pelata perinteisiä pihapelejä, mölkkyä, petanqueta, krokettia, tikanheittoa, rantalentistä ja sulkapalloa. Paluumatkalla herkutellaan laivassa tarjoilujen parissa. 

Kesto 6h
Tarjoiluna 
Purjehtijan pöytä
Kartanolla pihaohjelmaa
Hinta-arvio: 
30:lle 95€/hlö   50:lle 69€/hlö


KOKOUS MERELLÄ

MaryAnn soveltuu hienosti kesäisiin kokouksiin. Laivassa on järjestetty monenlaisia asiapitoisia tilaisuuksia, asiakastilaisuuksia, johtoryhmän kokouksia, tiimipäiviä ja strategiapäiviä. Asia kuin asia jää mielenkiintoisessa ja virkistävässä ympäristössä paremmin mieleen kuin perinteisessä neuvottelutilassa tai luentosalissa. Kannattaa kokeilla! MaryAnnista löytyy valkokangas ja datatykki ja laivakeittiö tarjoilee virkistäviä ja maukkaita kokoustarjoiluja.

Kesto avoin, kokouksenne mukaan
Tarjoiluna P
uosun pöytä ja laivan paakkelsikahvit
Kartanolla pihaohjelmaa
Hinta-arvio: 
30:lle 85€/hlö   50:lle 59€/hlö


LOUNASRISTEILY

Muutama tunti merellä keskellä päivää piristää kummasti. Houkuttele työkaverit kesäiselle lounaalle merelle, ja nauttimaan sekä maisemista, virkistävästä ilmasta että pienestä irtiotosta arkisen aherruksen lomassa. Lounaaksi voitte valita minkä tahansa Ruoka ja juoma sivun menuista. Hinta on laskettu herkullisen kalakeiton mukaan.

Kesto 3h, ennen klo 16.00
Tarjoiluna Laivakokin kalakeitto

Hinta-arvio: 
30:lle 60€/hlö   50:lle 45€/hlö


ANKKURINAPPI JA MUITA LEGENDOJA

Meri, merielämä, laivat ja kaukaiset rannat ovat innoittaneet muusikoita kautta aikojen. MaryAnnin kannella ja salongissa soivat sekä perinteisemmät balladit, mielenkiintoinen jazz että  railakasta menomusaa. Tämänkin risteilyn muuta antia ovat rennot tarjoilut, purjehdus ja mukava yhdessäolo.

Kesto 4h

Musiikkia valintanne mukaan: merellistä jazzia, a cappella -mieskvartetti tai pieni bändi 
(kokoonpano 2-4 hlö)
Tarjoiluna laivan salaattibuffet 

Hinta-arvio: 30:lle 99€/hlö    50:lle 79€/hlö


Hinnat +alv.

Saatavuus aina kun laiva on vapaana, kannattaa varmistaa haluttu päivä hyvissä ajoin.

 

©2019 Brigantiini MaryAnn