Tule mukaan mukavien purjehdusten, mielenkiintoisten ohjelmien
ja hauskojen tarinoiden purjelaivoille!


 

Brigantiini MaryAnn sai rinnalleen tunnelmallisen pikkusiskon, Jahti Alexandran, ja ne molemmat ovat suosittuja kesäisten tapahtumien viettopaikkoja. Herkulliset tarjoilut, iloinen miehistö ja laivojen toimivat kokonaisuudet antavat unohtumattomat puitteet yritysten virkistyspäiville, kesäjuhlille, kokouksille, asiakastilaisuuksille, teemapäiville, lanseerauksille ja monille muille tapahtumille. 

Katso video risteilystä MaryAnnilla: https://www.youtube.com/watch?v=THhucmgHLII&feature=youtu.be

 
 

 
MIELENKIINTOINEN VALLISAAREN RISTEILY 

Puolustusvoimat ovat luopumassa Suomenlinnan naapurissa sijaitsevasta Vallisaaresta ja se alkaa vähitellen avautua kaikkien käyttöön. Vuosien 2018-15 aikana saaren palveluja kehitetään yhdessä yrittäjien kanssa ja myös Brigantiini MaryAnn järjestää tutustumisristeilyjä ainutlaatuiseen Vallisaareen. Saari ei ole vielä auki yleisölle vaan sinne pääsee ainoastaan ennakkoon tilattuna ryhmämatkana. Tutustu Vallisaaren retkeen purjehduspaketeistamme, ja lähde mielenkiintoiselle seikkailulle lähihistoriaan!


Kiitos asiakkaillemme kuluneesta kesäkaudesta 2014!

Kesä oli antoisa, lämmin ja purjehduksentäyteinen. Teimme ennätysmäärän risteilyjä sekä Helsingissä että Uudessakaupungissa. Kiireestä huolimatta palvelimme asiakkaitamme jälleen antaumuksella ja kesän viimeisiltä purjehduksilta saimme alla olevia terveisiä. Huippua, vai mitä? Nähdään merellä taas ensi kesänä!

Beddit Oy järjesti henkilökunnalleen rapuristeilyn 11.9.2014.

“Heti alusta asti oli selvää, että Brigantiini MaryAnnin palvelu on ensiluokkaista. Kysymyksiin vastattiin aina nopeasti ja kaikkeen löytyi aina ratkaisu. Laivalle oli järjestetty erinomaisen tunnelmallinen rapuillallinen josta ei ruoka saati juoma loppunut kesken. Näistä vielä mainittava, että ruoka oli erinomaista ja juomatkin pienpanimotavaraa joista erityinen kunniamaininta. Paikalle järjestyi uskomaton trubaduuri ja pöydistä löytyi rapulaulukirjat. Myrskylyhtyjen valossa luotiin taistelutahto yrityksemme henkilöstöön joka ei laannu edes hurjimman myrskyn iskiessä vasten kasvojamme!

PS. Kapteenille kannattaa käydä juttelemassa ja purjeita oli mahtava nostella!"
 
Antti Ylimutka
Marketing Lead

YRITYSRISTEILYT Asiakastilaisuus, virkistyspäivä, kokous, tiimipäivä tai muu tilausristeily purjelaivassa on elämys, joka ei unohdu koskaan! Halutessasi varata laivan ryhmäsi käyttöön tutustu sivuumme Tilausristeilyt. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa tilausristeilyjen yksityiskohdissa.


RISTEILYPAKETIT Perinteisen risteilyn ohella purjelaivoilla 
voi järjestää upeita ohjelmallisia, teemallisia ja aktiivisia tapahtumia. Musiikkia, merimiestaitoja, teatteria ja saaristoluontoa täynnä olevat kokonaisuudet jättävät arjen rannalle ja  sopivat kaikille. Kokosimme suosituimpia ohjelmia valmiiksi paketeiksi joista voitte valita teille sopivan : Risteilypaketit
 


LISÄÄ OHJELMAVAIHTOEHTOJA Brigantiini MaryAnn ja Jahti Alexandra toimivat yhteistyössä ohjelmapalveluyritys SeeFinlandin kanssa. SeeFinland tuottaa laivojen ohjelmapaketteja, mutta tarjoaa myös paljon muita aktiviteetteja ja ohjelmia luonnossa ja kaupungilla. Tutustu SeeFinlandin muihin palveluihin ja ohjelmiin:


 


Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta, sähköpostitse tai soita, niin järjestetään
teillekin unohtumaton elämys!

 

 

©2019 Purjelaiva Brigantiini MaryAnn