UPEA VALLISAARI
HOUKUTTELEE SALAISUUKSILLAAN, TARINOILLAAN, LINNOITUKSILLAAN JA LUONNOLLAAN.

 Helsingin edustalla sijaitseva Vallisaari on ollut Puolustusvoimien käytössä ja suljettuna yleisöltä vuosikymmeniä. Yhdessä viereisen Kuninkaansaaren kanssa ne muodostavat kokonaisuuden joka kätkee sisälleen koskematonta luontoa, mielenkiintoisia linnoituksia, kauniita sisälampia ja tarinantäyteisiä reittejä. 


Vallisaaren retki Brigantiini MaryAnnilla:

Retken kesto on noin 6-7 tuntia. Lähtö tapahtuu Kauppatorin Lyypekinlaiturilta ja heti retken aluksi suunnataan kohti Vallisaarta. Vallisaaressa tutustutaan saaren kiertävään pääreittiin oppaan johdolla, ja kuullaan saaresta ja sen mielenkiintoisesta historiasta lukuisia tarinoita. Reitin varrella olevien linnoitusten päältä aukeaa huikeat maisemat niin merelle kuin Suomenlinnan yli kohti kaupunkia. Kauniiden metsälampien reunoilla kukoistaa koskematon luonto ja vanhat rakennukset henkivät vuosisadan takaista historiaa.

Kierroksen jälkeen noustaan laivaan, nostetaan purjeet ja suunnataan kohti merta. Merellä nautitaan herkullisista päivän teemaan sopivista herkuista. Päivän päätteeksi palataan Kauppatorille yhtä kokemusta rikkaampana.

Hinta alkaen 59€/hlö +alv. (sis. laivavuokra, opastus ja lohikeitto)

Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä löytöretki Vallisaareen!

 

©2019 Vallisaaren purjelaivaseikkailut | Purjelaiva Brigantiini MaryAnn