Huikea tarjous – 20 % alennusta ensi kesän risteilypaketeista, kun varaat netissä 2019

Kaipaatko irtiottoa arjesta, uusia kokemuksia tai nautinnollisia seikkailuja? Perinteisen purjelaiva Brigantiini MaryAnnin upeat risteilyt tarjoavat kaiken tämän ja paljon muuta – halutessasi pääset jopa osallistumaan laivan töihin kokeneen miehistön kanssa, sekä tietenkin nauttimaan vaikkapa herkullisesta ruoasta ja livemusiikista. Tarjolla on muutakin bonusta, vain mielikuvitus on rajana! Tunnelmallinen merimaisema luo upeat puitteet esimerkiksi kesäjuhlille, kokouksille tai virkistyspäiville. Katso alta paras kampanja 2019, syötä online bonuskoodi ja lähde elämäsi purjehdukselle!

Juuri nyt tarjoamme 20 % alennusta kaikista ensi kesän risteilypaketeista, kun teet varauksen online 2019. Alennus koskee myös kaikkea ohjelmaa ja ruokailua laivalla. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi MaryAnnille tarjoamalla ilmaiset maljat merimatkan aluksi. Toimi heti, sillä juuri nyt meillä on myös nopean varaajan bonus – tästä et halua jäädä paitsi! Saat nämä edut ja muita ajankohtaisia tarjouksia 2019 täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen ja lisäämällä viestin alkuun kampanjakoodin “bonus2019”. Lähetämme sinulle lisätietoa kampanjasta – voit vertailla tarjouksia ja paketteja ja valita parhaat päältä!

Toimi pikaisesti ja varaa ensi kesän upeimmat risteilyt jo tänään, sillä parhaat päivät myydään nopeasti.

Nimi:
Sähköposti:
Viesti:

Purjelaivaristeily on vertaansa vailla oleva kokemus, ja se sopii loistavasti esimerkiksi syntymäpäivien viettoon, tyky-päivän ohjelmaksi tai vaikkapa merimiestaitojen harjoittelemiseen. Ota yhteyttä heti ja hyödynnä vuoden 2019 paras kampanja!

Tilausristeily tilausristeilyt

 

©2019 Brigantiini MaryAnn